Bij Emerald Vitaal is het ook mogelijk om workshops te volgen. We hebben een uitgebreid programma. Tijdens deze workshops leer je o.a. over gezonde voeding, worden er proeverijtjes gehouden en ontvang je na afloop de recepten. Idee voor een bedrijfsuitje? Ook mogelijk op locatie. Ook is het mogelijk massageles te krijgen in de vorm van een workshop. Schrijf je in via ons e-mail adres, bellen mag uiteraard ook.

Programma 

Massage workshop (2 personen)

Tijdstip: 10:00-15:00

Datum in onderling overleg mogelijk op maandag t/m zaterdag. 

prijs: € 160,= p/p incl. gezonde lunch

 

Beschrijving Massage workshops voor 2 personen

Heb je altijd al willen leren masseren, dan is dit nu je kans! Onder begeleiding van Marco Bukman, gediplomeerd masseur met 12 jaar ervaring leer je op een praktische manier kennis te maken met een ontspanningsmassage waarbij het gaat om de ervaring om aangeraakt te worden en de ervaring om aan te raken en wat dit met je doet.

Na afloop kan je deze massage geven in huiselijke kring aan familieleden en vrienden.

Je gaat leren masseren met de technieken vanuit de klassieke massage. Deze workshop is een laagdrempelige starters workshop met eenvoudig toe te passen handgrepen en technieken en veel strijkingen. Zo kan je je de basis van het masseren eigen maken.

Tijdstip

10:00 uur – 15:00 uur

Programma

De masseur geeft uitleg over de massage en doet de massage voor voor persoon A, terwijl persoon B ontvangt.

Persoon A gaat onder begeleiding van de masseur de massage geven aan persoon B.

Hierna is het mogelijk na te voelen en eventueel na te praten als daar behoefte voor is. Na afloop van deze dag ontvang je een eenvoudige handleiding, zodat je thuis de grepen en de stof gemakkelijk kunt herinneren en toepassen. 

Lunch

Vervolg programma Idem als boven omschreven, maar dan omgekeerd.

Benodigdheden: geen. Handdoeken en olie zijn voor handen. 

Prijs: € 160,= p/p incl. gezonde lunch (home made) 

(Mocht je zelf een lunch meenemen is de prijs € 145,= p/p)

Extra arrangement: Na afloop is het mogelijk om te floaten, waarbij de ene persoon  45 min. gaat floaten en de ander kan bijkomen van de dag onder het genot van een mini gezonde High Tea, totaalbedrag € 39,50 p/p. 

 

Workshop Vitaal Leven

Tijdstip: 19:30-21:30 uur

dinsdag 9 juli 2019

dinsdag 27 augustus 2019 

dinsdag 24 september 2019 

Prijs: € 35,= p/p

 

Beschrijving workshop Vitaal Leven

Zou jij graag willen weten wat een gezonde leefstijl exact inhoudt, kom dan naar de workshop Vitaal Leven. Judith geeft je informatie over de voedingsrichtlijnen van de Gezondheidsraad en over het organiseren van een eetdagboek, waardoor je je zelf kunt sturen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht of je voldoende groente en fruit eet (een van de belangrijkste pijlers van de richtlijnen). Voor deze workshop dien je een laptop of ipad mee te nemen. Verder legt zij uit hoe belangrijk beweging is en wat er eenvoudig mogelijk is hier meer mee bezig te zijn. Die avond ontvang je ook foldermateriaal over etiketten lezen, en o.a. de kruidenwijzer met allerlei kruidentips bij verschillende gerechtjes. Tussendoor is er gelegenheid plantaardige gerechtjes te proeven en schenken we koffie en thee. Aan het einde van de avond wordt er desgewenst informatie gegeven over massage en floating als ontspanningsmethodes en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De kosten bedragen per persoon € 35,=. De avond gaat door bij min. 8 personen. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek.   

 

Healthy High Tea

Tijdstip: 15:00-16:30

zondag 30 juni 2019

zondag 25 augustus 2019

prijs: € 30,= p/p

 

Beschrijving Healthy High Tea

Zin in een gezellig (en leerzaam) middagje uit? Wij serveren gezonde taartjes, muffins en andere heerlijke snacks (uiteraard zonder geraffineerde suikers) Alle gerechtjes zijn home made. Daarbij schenken we verse kruiden thee en geeft Judith gezondheidstips. Extraatje: het theewater is gefilterd, waardoor het water zeer zuiver is en de thee extra smaakvol. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek. Prijs: € 30,00 p/p. 

  

Proeverij Gezonde Leefstijl 

Tijdstip: 15:00 - 16:30

zondag 13 oktober 2019

Prijs: € 12,50 p/p

Beschrijving Proeverij Gezonde Leefstijl 

Wil je inspiratie op doen voor een gezonde leefstijl, kom dan naar onze proeverij. We serveren gezonde en lekkere hapjes en geven voedingstips. Na afloop sturen we je de recepten toe. Ook mogelijk te houden op locatie. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. Inschrijven is mogelijk via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek. 

 

Workshop Koken met Kennis en Smaak

Tijdstip 14:00 - 17:00

zondag 20 oktober 2019

Prijs: € 55,= p/p

 

Beschrijving Workshop Koken met Kennis en Smaak

Wij zijn geïnspireerd geraakt door het volgen van een gezonde leefstijl, We zijn ons vitaler gaan voelen op fysiek en mentaal niveau, een gezond voedingspatroon heeft daar veel invloed op gehad. Deze inspiratie willen wij graag doorgeven. Vind je het leuk om lekker en gezond met smaak te leren koken en ook bewust te worden wat het voor je doet, kom dan naar onze workshop Koken met Kennis en Smaak.

Inhoud workshop

Heb jij behoefte aan extra inspiratie voor keuze van gezonde en lekkere voeding en wil je leren hoe je gezond eten op smaak brengt, wat je gezin ook lekker vindt. Of zou je geïnspireerd willen worden door nieuwe manieren van bedenken van gezonde lekkere recepten en wil je ook graag  weten hoe voeding bijdraagt aan je fitheid. Deze workshop kan jou verder brengen op deze gebieden! 

Aan de slag

We maken 3 gerechten. O.a. gaan we aan de slag met het maken van een saus, waarbij je kruiden, groenten, volume en vocht passend maakt, waardoor de juiste smaakbeleving ontstaat. Ook maken we een gezonde lekkere taart, waarbij je leert hoe een goede structuur (bodem en topping) werkt en hoe het eruit komt te zien. Tenslotte laten we zien hoe je voor meerdere dagen een gemakkelijk ontbijtje maakt met heerlijke sinaasappelgranola. 

Extra: We leggen uit welke voedingsstoffen effect hebben op je gezondheid, zodat je bewust wordt wat het voor je doet. 

Tijdens deze middag schenken we koffie en thee en is er uiteraard gelegenheid om te proeven. 

Prijs: € 55,= p/p. Je kunt de zelfgemaakte gerechtjes meenemen naar huis. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek.  

 

Locatie workshops: Emerald Vitaal, Witmolen 163, Delfgauw

 

 


Emerald Vitaal, 2018. Bezoek ons op Instagram | Facebook | Twitter | Google+